11.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Werken bij de Dierenzorggroep

In een grote dynamische organisatie als de Dierenzorggroep zijn er zeer regelmatig vacatures voor dierenartsen en gediplomeerde paraveterinairen. 

Andere functies komen binnen onze organisatie niet vaak voor. Mochten die er zijn, dan worden die op onze site vermeld. Heeft u belangstelling voor een functie binnen de Dierenzorggroep stuur dan een korte motivatie en uw CV naar Saskia Basters:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
Wij verwerken uw gegevens uiteraard vertrouwelijk en nemen contact met u op zodra er zich een mogelijkheid voor u voordoet.

Vacature oproepkracht paraveterinair Den Bosch en Groesbeek

Wij zijn per direct op zoek naar een

gediplomeerd paraveterinair m/v

vanwege de vervanging van collega’s tijdens vakantie en ziekte zoeken wij een flexibele oproepkracht die zowel op onze praktijken in ’s-Hertogenbosch als in Groesbeek ingezet kan worden.

Het betreft in eerste instantie een baan op oproepbasis. Waarschijnlijk ontstaan in de toekomst een aantal vaste uren op zaterdag.

 • Inhoud van de functie:
  het assisteren bij operaties
  gehele voorbereiding en nazorg van operatie patiënten
  baliewerkzaamheden
  uitvoeren laboratoriumonderzoek
  assisteren bij spreekuren
  verzorgen opname patiënten
  schoonmaakwerkzaamheden
 • Wij vragen:
  MBO diploma Paraveterinair
  goede sociale en communicatieve vaardigheden
  flexibele beschikbaarheid

Reageren kan door het sturen van een korte motivatie en CV naar Saskia Basters, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook voor vragen kun je bij Saskia Basters terecht op 06-43124030.

Inschrijven nieuwsbrief

kitten