13.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Echografie voor gezelschapsdieren

Op verschillende Dierenzorggroep Dierenklinieken kunt u terecht voor echo's van uw huisdier. Dit is een uitstekend onderzoekstechniek, die onder andere ingezet kan worden voor onderzoeken van de buik en het hart, waar röntgenfoto's vaak net te weinig informatie geven. Met echografie zijn het hart en volledige buikholte te bekijken en in detail te beoordelen. Vaak bied dit onderzoek een enorme steun bij het stellen van de diagnose bij een ziek dier.

 

Dierenziekenhuis Gorinchem

In Gorinchem kunt u op dinsdag terecht voor echo's bij dierenarts Ted Hekerman. Elke maandag is echografiste dierenarts Ines Schellhoff aanwezig. Zij kan onder andere uitgebreide echo's van het hart (controle op hartziekten zoals HCM) en de buikholte uitvoeren.

Dierenkliniek Rotterdam Zuid

In Rotterdam kunt u op maandag, dinsdag en woensdag terecht voor echo's bij dierenartsen Robin Zijlmans en Renate Bennik.

 

Wilt u meer weten of de mogelijkheden of kosten van echografie bij deze dierenklinieken of het doorsturen van patiënten naar Barbara Vandevelde? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dierenziekenhuis Gorinchem of Dierenkliniek Rotterdam Zuid!

Inschrijven nieuwsbrief

kitten