Ilja de Laat, paraveterinair

Ilja werkt sinds 1999 als dierenartsassistent. Na 15 jaar met veel plezier in Eindhoven te hebben gewerkt, koos ze ervoor om dichter bij huis te werken en kwam ze bij Dierenpraktijk ’s Hertogenbosch Noord terecht. Het contact met de dieren en hun eigenaar spreekt haar erg aan, net als de afwisseling die het beroep met zich meebrengt. Ze brengt graag tijd door met haar gezin en dieren. Haar hobby's zijn hardlopen, motorrijden, fotograferen en koken.

Christel Saris, paraveterinair

Christel haalde haar diploma paraveterinair in 2014. Na een half jaar elders gewerkt te hebben, versterkte ze sindsdien het team van Dierenpraktijk ’s Hertogenbosch West. Omgaan met dieren en mensen maakt het vak voor haar zo leuk. Buiten de praktijk om is ze veel bij haar paard te vinden en bij PSV.

Cynthia van den Wildenberg, paraveterinair

Cynthia is in 2010 afgestudeerd als dierenartsassistent. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij Dierenpraktijk ’s Hertogenbosch West. Het beviel haar zo goed dat ze is blijven hangen. De dierenpraktijk heeft elke dag iets nieuws in petto en die afwisseling maakt dat dit vak haar nooit gaat vervelen.

Lenny Verhoeven, paraveterinair

Lenny werkt sinds 2005 als dierenartsassistent bij Dierenpraktijk ’s Hertogenbosch Noord. In haar vrije tijd is ze druk met haar twee dochtertjes en haar dieren en daarnaast met fotografie, hardlopen, snowboarden, lezen, motorrijden en duiken.

Cherine van Lokven, paraveterinair

Cherine werkt sinds 2009 met veel plezier bij Dierenpraktijk ’s Hertogenbosch. Na haar stageperiode is ze hier in vaste dienst gekomen. Geen dag is hetzelfde en die afwisseling maakt het werk voor haar zo leuk. Cherine werkt vooral op locatie West.

Angelique de Haas, paraveterinair

Angelique rondde in 1992 haar opleiding tot dierenartsassistente af. Na een paar jaar in verschillende praktijken in Den Haag gewerkt te hebben, versterkt ze sinds 2001 het team van Dierenpraktijk ’s Hertogenbosch, voornamelijk de locatie Zuid.

kitten