Renée van Sprundel, dierenarts

Renee

Van jongs af aan roept Renée al dat ze dierenarts wil worden en die droom heeft ze gelukkig kunnen realiseren. Renée is cum laude afgestudeerd en werkt sinds 2010 in op dinsdagen bij Dierenpraktijk ’s Hertogenbosch West. Ze vindt het een uitdaging om de dieren, samen met hun eigenaar, de optimale zorg te bieden en ze zo gezond te houden. Thuis is het net als bij de meeste dierenartsen een beestenboel: twee katten, twee konijnen en drie honden bevolken het huis en de tuin.

Jordy van de Wiel, dierenarts

Jordy is in 2011 afgestudeerd aan de universiteit van Gent. Daarna heeft hij drie jaar in een kleine praktijk in Groningen gewerkt. Maar de afstand tot zijn familie lokte hem in 2014 terug naar zijn geboortegrond in het zuiden. Sindsdien werkt hij bij Dierenkliniek ’s Hertogenbosch West. Binnen de praktijk heeft hij zich toegelegd op de tandheelkunde. Thuis heeft hij twee katten en twee konijnen.

Caroline de Leeuw, dierenarts

Caroline is in april 2016 afgestudeerd. Ze werkt sinds mei 2016 voor de Dierenzorggroep. Eerst invallen op verschillende locaties van de Dierenzorggroep en vanaf december 2016 als vaste dierenarts in 's-Hertogenbosch. Vanaf haar jeugd waren er dieren in haar leven zodoende is ze geïnteresseerd geraakt om dierenarts te worden. Ze vindt het heerlijk om samen met de eigenaar de beste zorg voor het dier te kunnen bieden.

Maartje Smetsers, dierenarts

Maartje werkt sinds 2016 bij Dierenpraktijk ’s Hertogenbosch Noord en Zuid. Naast honden en katten vindt ze het een leuke uitdaging om kleine knaagdieren beter te maken. Daarnaast ligt haar interesse vooral bij chirurgie en gedragsproblemen. Ze vindt het belangrijk om de dieren een prettige ervaring te geven en doet er daarom alles aan om hun stress te verminderen. In haar vrije tijd is ze regelmatig tussen de paarden te vinden. Thuis heeft ze een kat en drie gerbils.

kitten