13.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Lotte Stals, dierenarts

Dierenarts Lotte StalsLotte is op maandag, dinsdag en vrijdag werkzaam in Vianen en Nieuwegein.
 
Lotte is in juni 2011 afgestudeerd met de differentiatie gezelschapsdieren, waarna ze direct is begonnen bij de Dierenzorggroep. Sinds ze zich kan herinneren zijn er bij haar in huis katten geweest en toen daar ook nog een hond bij kwam, was het feest compleet. Nu ze op zichzelf woont is er helaas nog geen plaats en tijd voor een hond, maar ze heeft in ieder geval de katten-traditie voortgezet: Kostas is haar lieve, zwarte, 'je-weet-wel'-kater. Bovendien geniet ze nu met volle teugen van hun zoon en dochter.
 

Sabine van Dijk, dierenarts

Sabine is op woensdag werkzaam in Vianen en Nieuwegein

Sabine is in maart 2010 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. In juni 2010 is ze bij Dierenkliniek Westervoort begonnen als invaller en sinds november 2010 werkt ze hier als vaste dierenarts. Ze valt regelmatig in op andere praktijken van de Dierenzorggroep. Haar bijzondere interesse gaat uit naar de geneeskunde van katten en konijnen, maar alle gezelschapsdieren zijn natuurlijk leuk! Al van jongs af aan wilde ze met dieren werken. Natuurlijk is geen dier en eigenaar hetzelfde en het is voor haar een uitdaging om samen met de eigenaar de beste oplossing voor dier én eigenaar te kiezen. Thuis heeft ze twee poezen en een Friese Stabij.

       

Babs Dijk, dierenarts

Dierenarts Babs Dijk
Babs is op maandag, woensdag en donderdag werkzaam in Vianen en Nieuwegein.

Babs werkt sinds januari 2008 als gezelschapsdierenarts voor de Dierenzorggroep. Zij is in de zomer van 2007 met de differentiatie gezelschapsdieren afgestudeerd en heeft sindsdien ervaring opgedaan in verschillende praktijken in het land. Vanaf dat zij klein was heeft zij altijd het hardst geroepen dat ze dierenarts wilde worden en ze heeft deze droom gelukkig kunnen realiseren. Zij vindt het een uitdaging om samen met een eigenaar, het huisdier de optimale zorg te bieden en zo het dier gezond te houden. Naast haar werk geniet ze momenteel volop van haar drie zoontjes.

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:

08.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur

 

Maandag, woensdag, vrijdag:

19.00 - 20.00 uur 

 

Adres

 

Buitenlandpoort 3 
4132 XA Vianen
 
Tel: 0347-371260

 

kitten