11.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Anne-Marie Cuppen, dierenarts

Dierenarts Anne Marie CuppenNadat Anne-Marie in 1988 is afgestudeerd heeft zij in meerdere praktijken gewerkt. Zij heeft 15 jaar een eigen gezelschapsdierenpraktijk gehad, die zij recent heeft verkocht. Sinds 1 februari j.l. werkt Anne-Marie in Vianen/Nieuwegein. Met plezier gebruikt zij haar kennis om in goed contact samen met de baasjes te zorgen voor hun dier. Naast de reguliere diergeneeskunde is zij gediplomeerd in acupunctuur en chiropractie (manuele therapie). Vooral dieren die om welke reden dan ook stijf, pijnlijk of algemeen gezien niet lekker in hun vel zitten kunnen hier grote baat bij hebben. Poes Lola blijft thuis en hond Nikkie zal haar “helpen” in Vianen.

Babs Dijk, dierenarts

Dierenarts Babs DijkBabs werkt sinds januari 2008 als gezelschapsdierenarts voor de Dierenzorggroep. Zij is in de zomer van 2007 met de differentiatie gezelschapsdieren afgestudeerd en heeft sindsdien ervaring opgedaan in verschillende praktijken in het land. Vanaf dat zij klein was heeft zij altijd het hardst geroepen dat ze dierenarts wilde worden en ze heeft deze droom gelukkig kunnen realiseren. Zij vindt het een uitdaging om samen met een eigenaar, het huisdier de optimale zorg te bieden en zo het dier gezond te houden. Naast haar werk geniet ze momenteel volop van haar drie zoontjes.

Joost van Overbeek, dierenarts

Dierenarts Joost van OverbeekDierenarts Joost van Overbeek is in 1988 afgestudeerd in Utrecht. Na 1 jaar in Terneuzen is hij in de praktijk in Leerdam terecht gekomen. Dierenarts van Overbeek behandelt alleen gezelschapsdieren, zijn interesse gaat uit naar de chirurgie. Privé houdt hij zich graag bezig met pups fokken en grootbrengen voor het KNGF Geleidehonden.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:

08.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur

 

Maandag, woensdag, vrijdag:

19.00 - 20.00 uur 

 

Adres

 

Buitenlandpoort 3 
4132 XA Vianen
 
Tel: 0347-371260

 

kitten