12.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Lotte Stals, dierenarts

Dierenarts Lotte StalsLotte is momenteel met zwangerschapsverlof
 
Lotte is in juni 2011 afgestudeerd met de differentiatie gezelschapsdieren, waarna ze direct is begonnen bij de Dierenzorggroep. Sinds ze zich kan herinneren zijn er bij haar in huis katten geweest en toen daar ook nog een hond bij kwam, was het feest compleet. Nu ze op zichzelf woont is er helaas nog geen plaats en tijd voor een hond, maar ze heeft in ieder geval de katten-traditie voortgezet: Kostas is haar lieve, zwarte, 'je-weet-wel'-kater. Bovendien geniet ze nu met volle teugen van hun zoon, Pip.
 

Sabine van Dijk, dierenarts

Sabine is werkzaam op dinsdag en vrijdag in Vianen/Nieuwegein

Sabine is in maart 2010 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. In juni 2010 is ze bij Dierenkliniek Westervoort begonnen als invaller en sinds november 2010 werkt ze hier als vaste dierenarts. Ze valt regelmatig in op andere praktijken van de Dierenzorggroep. Haar bijzondere interesse gaat uit naar de geneeskunde van katten en konijnen, maar alle gezelschapsdieren zijn natuurlijk leuk! Al van jongs af aan wilde ze met dieren werken. Natuurlijk is geen dier en eigenaar hetzelfde en het is voor haar een uitdaging om samen met de eigenaar de beste oplossing voor dier én eigenaar te kiezen. Thuis heeft ze twee poezen en een Friese Stabij.

       

Annemieke Wijnberger, dierenarts

Annemieke is werkzaam op woensdag in Nieuwegein/Vianen

Annemieke is eind 2013 afgestudeerd als gezelschapdierenarts aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze 2,5 jaar als student-assistent in de weekenden op het dierenziekenhuis Gorinchem gewerkt. Ze werkt sinds 2014 als dierenarts in verschillende klinieken van de Dierenzorggroep. Internistische problemen bij de hond en kat en het contact met de patiënten en hun eigenaren vindt zij het leukste van het werk. Zelf heeft ze een paard en vangt ze af en toe moederloze kittens op. In de toekomst komt er ongetwijfeld ook gezelschap van een eigen kat of hond in huis.

 

Babs Dijk, dierenarts

Dierenarts Babs Dijk
Babs is op maandag, woensdag en donderdag werkzaam in Vianen en Nieuwegein.

Babs werkt sinds januari 2008 als gezelschapsdierenarts voor de Dierenzorggroep. Zij is in de zomer van 2007 met de differentiatie gezelschapsdieren afgestudeerd en heeft sindsdien ervaring opgedaan in verschillende praktijken in het land. Vanaf dat zij klein was heeft zij altijd het hardst geroepen dat ze dierenarts wilde worden en ze heeft deze droom gelukkig kunnen realiseren. Zij vindt het een uitdaging om samen met een eigenaar, het huisdier de optimale zorg te bieden en zo het dier gezond te houden. Naast haar werk geniet ze momenteel volop van haar zoontje.

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:

08.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur

 

Maandag, woensdag, vrijdag:

19.00 - 20.00 uur 

 

Adres

 

Buitenlandpoort 3 
4132 XA Vianen
 
Tel: 0347-371260

 

kitten