12.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Marlize de Heer, paraveterinair

MarlizeMarlize is sinds 1985 in dienst bij de Dierenzorggroep, locaties Vianen/Nieuwegein. De meeste mensen zullen haar dus wel kennen.

Zij werkt zowel in de operatiekamer als achter de balie.

Daarnaast doet zij de begeleiding van dieren met overgewicht en diabetes mellitus.

Tanja Hudepohl, paraveterinair

Tanja2Tanja heeft haar opleiding tot paraveterinair afgerond via de LOI. Zij is sinds juli 2007 werkzaam bij de Dierenzorggroep. Haar werkzaamheden vinden plaats achter de balie van de locaties Vianen/Nieuwegein, daarnaast assisteert zij 1 dag per week in de operatiekamer. Verder is zij één van de 2 zorgconsulentes van de Dierenzorggroep. Het doel hiervan is om eigenaren telefonisch te ondersteunen met de behandeling van hun dier. Het contact met de eigenaar van het dier en het dier zelf vindt zij een heel plezierige kant aan dit werk. Thuis heeft zij 2 Savannah katers.

Ilona Mans, paraveterinair

Ilona heeft de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente gevolg aan het Wellantcollege in Houten. Haar stage heeft ze gelopen in het dierenziekenhuis in Gorinchem.

Zij werkt zowel in de operatiekamer als achter de balie, locaties Vianen/Nieuwegein

Thuis heeft ze een Jack russel genaamd Milo en een Amerikaanse stafford genaamd Kyla. Verder sport Ilona veel in haar vrije tijd en is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Marianne Westdorp, paraveterinair

Marianne2Marianne heeft haar diploma als paraveterinair afgerond via de LOI. Sinds 1998 is zij gedragsdeskundige voor honden. Ze is sinds 1994 werkzaam bij de Dierenzorggroep op de locaties Vianen/Nieuwegein. Zij heeft 3 bouviers, 4 katten, kippen en een reuze haan. Ook heeft zij een eigen hondenschool speciaal gericht op de opvoeding en begeleiding van de huishond. Bij de Dierenzorggroep is zij veel bezig met individuele gedragsbegeleiding van honden en met de begeleiding van eigenaars met een nieuwe pup.

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:

08.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur

 

Maandag, woensdag, vrijdag:

19.00 - 20.00 uur 

 

Adres

 

Buitenlandpoort 3 
4132 XA Vianen
 
Tel: 0347-371260

 

kitten