15.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Marlize de Heer, paraveterinair

Paraveterinair Marlize de HeerMarlize is sinds 1985 in dienst bij de Dierenzorggroep, locaties Vianen/Nieuwegein. De meeste mensen zullen haar dus wel kennen. Zij werkt zowel in de operatiekamer als achter de balie. Daarnaast doet zij de begeleiding van dieren met overgewicht en diabetes mellitus (suikerziekte).

Tanja Hudepohl, paraveterinair

Paraveterinair Tanja HudepohlTanja heeft haar opleiding tot paraveterinair afgerond via de LOI. Zij is sinds juli 2007 werkzaam bij de Dierenzorggroep. Haar werkzaamheden vinden plaats achter de balie van de locaties Vianen/Nieuwegein, daarnaast assisteert zij 1 dag per week in de operatiekamer. Verder is zij één van de 2 zorgconsulentes van de Dierenzorggroep. Het doel hiervan is om eigenaren telefonisch te ondersteunen met de behandeling van hun dier. Het contact met de eigenaar van het dier en het dier zelf vindt zij een heel plezierige kant aan dit werk. Thuis heeft zij 2 Savannah katers.

Ilona Mans, paraveterinair

Paraveterinair Ilona MansIlona heeft de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente gevolg aan het Wellantcollege in Houten. Haar stage heeft ze gelopen in het dierenziekenhuis in Gorinchem. Zij werkt zowel in de operatiekamer als achter de balie, locaties Vianen/Nieuwegein. Thuis heeft ze een Jack russel genaamd Milo en een Amerikaanse stafford genaamd Kyla. Verder sport Ilona veel in haar vrije tijd en is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:

08.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur

 

Maandag, woensdag, vrijdag:

19.00 - 20.00 uur 

 

Adres

 

Buitenlandpoort 3 
4132 XA Vianen
 
Tel: 0347-371260

 

kitten