FacebookTwitter

Marlize de Heer, paraveterinair

MarlizeMarlize is sinds 1985 in dienst bij de Dierenzorggroep, locaties Vianen/Nieuwegein. De meeste mensen zullen haar dus wel kennen.

Zij werkt 2 dagen per week, 1 dag achter de balie en 1 dag in de operatiekamer. Daarnaast doet zij de begeleiding van dieren met overgewicht en diabetes mellitus.

Marianne Westdorp, paraveterinair

Marianne2Marianne heeft haar diploma als paraveterinair afgerond via de LOI. Sinds 1998 is zij gedragsdeskundige voor honden. Ze is sinds 1994 werkzaam bij de Dierenzorggroep op de locaties Vianen/Nieuwegein. Zij heeft 3 bouviers, 4 katten, kippen en een reuze haan. Ook heeft zij een eigen hondenschool speciaal gericht op de opvoeding en begeleiding van de huishond. Bij de Dierenzorggroep is zij veel bezig met individuele gedragsbegeleiding van honden en met de begeleiding van eigenaars met een nieuwe pup.

Grace Scholte, paraveterinair

Grace2Grace heeft haar diploma als paraveterinair afgerond via de LOI.Na een half jaar stage te hebben gelopen op de praktijk in Vianen, is zij sinds 2000 fulltime in dienst. Zij werkt 4 dagen op de locaties in Vianen/Nieuwegein en 1 dag op de locatie in Leerdam. Haar werkzaamheden bevinden zich met name "achter de schermen", door onder andere te assisteren bij operaties en tandheelkundige behandelingen. Het leuke van haar beroep vindt zij de veelzijdigheid, de interactie met mens en dier en geen enkele dag is hetzelfde. Thuis heeft zij 2 katten die zich prima vermaken

Tanja Hudepohl, paraveterinair

Tanja2Tanja heeft haar opleiding tot paraveterinair afgerond via de LOI. Zij is sinds juli 2007 werkzaam bij de Dierenzorggroep. Haar werkzaamheden vinden plaats achter de balie van de locaties Vianen/Nieuwegein, daarnaast assisteert zij 1 dag per week in de operatiekamer. Verder is zij één van de 2 zorgconsulentes van de Dierenzorggroep. Het doel hiervan is om eigenaren telefonisch te ondersteunen met de behandeling van hun dier. Het contact met de eigenaar van het dier en het dier zelf vindt zij een heel plezierige kant aan dit werk. Thuis heeft zij 3 katers.