13.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Tanja van der Meijde, paraveterinair

TanjaTanja heeft haar diploma voor paraveterinair dierenartsassistent in 2012 behaald aan het Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld. Na drie jaar gewerkt te hebben in een andere praktijk, werkt zij sinds april 2015 op onze locatie in Hoogvliet. Zij vindt het leuk om zich op de praktijk met de diverse werkzaamheden die in het vak voorkomen bezig te houden, zoals het contact met mensen, het assisteren bij operaties, laboratorium werkzaamheden en röntgenfoto´s. In 2013 heeft zij een cursus Diabetes Consulente afgerond en zij vindt het erg interessant zich hiermee bezig te houden. Tevens verzorgt zij de puppy –en kittenconsulten. Thuis heeft zij met haar vriend een zoontje, een hond en 3 katten. In haar vrije tijd volgt ze jachttraining met haar hond Bram, doet ze aan hardlopen & power yoga en trekt ze er graag op uit met haar gezin.

Tessa Schoonrok, paraveterinair

Paraveterinair Tessa SchoonrokBegin juli 2015 heeft Tessa haar paraveterinair diploma behaald op het Lentiz college in Maasland. Na stage te hebben gelopen op onze locatie in Hoogvliet, mocht zij blijven als invalkracht. U kan haar tegenkomen op meerdere locaties binnen de Dierenzorggroep zoals in Hoogvliet, de Roerdomplaan, de Dordtsestraatweg en in Hendrik Ido Ambacht. De afwisseling in het werk maakt het erg leuk en geen enkele dag is hetzelfde. Thuis heeft ze een grasparkietje genaamd Vinnie en een konijn genaamd Skippie.

Annemiek van Strien, paraveterinair

AnnemiekAnnemiek werkt al sinds 1999 als assistente bij de Dierenzorggroep. In haar vrije tijd rijdt ze paard en wandelt ze veel met haar honden. De honden van Annemiek kunt u ook regelmatig tegenkomen op de praktijk, wanneer ze voor de gezelligheid meekomen. Annemiek vindt het werk leuk omdat het erg afwisselend is. Haar interesse gaat vooral uit naar hondengedrag en door haar vele ervaring kunt u altijd voor een goed advies bij haar terecht.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
8.30 - 19.00 uur
 

Adres

 

Langs de Baan 104
3191 TP Hoogvliet
 
Tel: 010-4161715

kitten