1.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Tanja van der Meijde, paraveterinair

TanjaTanja heeft haar diploma voor dierenartsassistent in 2012 behaald aan het Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld. Sinds 2015 werkt ze in Hoogvliet. Ze geniet van het contact met de eigenaren, het assisteren bij operaties, laboratoriumwerkzaamheden en röntgenonderzoek. Tevens verzorgt ze de puppy- en kittenconsulten. In 2013 heeft zij een cursus Diabetes Consulente afgerond. Thuis heeft ze drie katten en een hond met wie ze jachttraining volgt.

Tessa Schoonrok, paraveterinair

Paraveterinair Tessa SchoonrokIn 2015 heeft Tessa haar paraveterinair diploma behaald op het Lentiz College in Maasland. Na stage te hebben gelopen op onze locatie in Hoogvliet, mocht ze blijven als invalkracht. U kunt haar tegenkomen op meerdere locaties binnen de Dierenzorggroep, zoals in Hoogvliet, de Roerdomplaan, de Dordtsestraatweg en in Hendrik Ido Ambacht. Ze vindt het erg leuk dat geen dag op de praktijk hetzelfde is. Thuis heeft ze een grasparkietje en een konijn.

Annemiek van Strien, paraveterinair

AnnemiekAnnemiek werkt al sinds 1999 als assistente bij de Dierenzorggroep. Ze vindt het werk leuk omdat het erg afwisselend is. Haar interesse gaat vooral uit naar hondengedrag en door haar jarenlange ervaring kunt u altijd voor een goed advies bij haar terecht. In haar vrije tijd rijdt ze paard. Haar honden kunt u regelmatig tegenkomen op de praktijk, wanneer ze voor de gezelligheid meekomen.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
8.30 - 19.00 uur
 

Adres

 

Langs de Baan 104
3191 TP Hoogvliet
 
Tel: 010-4161715

kitten