12.png

Annemiek van Strien, paraveterinair

Sinds 1999 werkt Annemiek als assistente op de Dordtsestraatweg. Sinds kort werkt zij ook bij Dierenzorggroep Hoogvliet. In haar vrije tijd rijdt ze paard en wandelt ze veel met haar boxer Donna. Annemiek vindt het werk leuk omdat het erg afwisselend is. Haar interesse gaat vooral uit naar hondengedrag.

Grace Huijgen, paraveterinair

Grace is in november 2009 afgestudeerd aan het Wellant College in  Dordrecht als paraveterinair. In maart 2012 is zij bij ons begonnen als vliegende keep en heeft zij onder andere in Hoogvliet, Hendrik Ido Ambacht en Rotterdam gewerkt. Tegenwoordig is zij het meest aanwezig op de locatie Hoogvliet, op de maandagmiddag en avond zal zij te vinden zijn op de Dordtsestraatweg.
Bij ziekte en/of vakantie zal ze af en toe ook op Rotterdam-zuid en/of hendrik ido Ambacht te vinden zijn.
Haar intresses liggen bij het assistereren van de dierenarts in de operatie kamer, het werken achter de balie en het gedrag van honden.
Thuis heeft zij drie leuke schapendoezen (Gypsy, Darcey en Benthe), verschillende soorten vogels en vissen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met haar honden lange wandelingen te maken over het strand of in de bossen en is ze vaak te vinden op de hondenschool.