13.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Laetitia Kole, dierenarts

Laetitia is in 2015 afgestudeerd van de Universiteit Utrecht als gezelschapsdierenarts. Sinds 2016 maakt ze deel uit van het team op de Dordtsestraatweg. Daarnaast kunt u haar tegenkomen als invaller op onze andere locaties.Haar bijzondere interesse gaat uit naar de kattengeneeskunde en beeldvormende diagnostiek. Thuis wacht Joep, een uit het asiel geadopteerde kater, ongeduldig tot ze weer thuis is.

Nele Walschot, dierenarts

nele-walschot-dierenarts

Nele is haar carrière begonnen aan de universiteit van Gent. Bij de Dienst Orthopedie en Medische Beeldvorming specialiseerde ze zich in orthopedie en arthroscopie (in het gewricht kijken). In 2004 maakte ze de overstap naar de praktijk. Drie jaar later begon ze als dierenarts/chirurg bij de Dierenzorggroep. Orthopedie is nog steeds haar passie binnen de diergeneeskunde.

 

Robin Zijlmans, dierenarts

Robin ZijlmansRobin is in 2011 afgestudeerd in Utrecht als gezelschapsdierenarts. Na ongeveer 2 jaar bij een dierenkliniek in Castricum te hebben gewerkt, is ze teruggekeerd naar Zuid-Holland. Haar bijzondere interesse gaat uit naar konijnen en cavia's, maar ook de echografie vindt ze zeer interessant. Robin werkt één dag in de week aan de locatie aan de Roerdomplaan en is de rest van de week aan de Dordtsestraatweg te vinden. Thuis heeft ze een kruising tussen een labrador en een golden retriever.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
8.30 - 19.30 uur
 

Adres

 

Dordtsestraatweg 735
3075 BH Rotterdam
 
Tel: 010-4191491

kitten