14.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Annemiek Rigters, paraveterinair

Annemiek is in 2014 afgestudeerd als paraveterinair bij het Groenhorst college in Barneveld. Begin 2013 is zij al tijdens haar stage in dienst getreden bij een dierenarts in Schiedam, sinds januari 2017 werkt zij op de Dordtsestraatweg. Haar interesse ligt vooral bij het assisteren bij operaties en het verzorgen van opname patiënten.
Wekelijks is zij ook op een hondenschool in Schiedam te vinden als kynologisch instructeur om gehoorzaamheidstrainingen te geven.
Zelf heeft Annemiek een cavia, een Boomertje en 3 American Staffordshire Terriërs

Marcella Theeuwen, paraveterinair

marcella-paraveterinair

 Marcella heeft in juni 2007 haar paraveterinaire diploma gehaald op het Lentiz College in Maasland. Daarna kon ze gelijk aan de slag op de praktijk op de Dordtsestraatweg. Marcella werkt vijf dagen in de week. Thuis heeft ze zelf ook verschillende dieren.

 

Arja de Jong, paraveterinair

Arja4

Arja is in 1983 begonnen als dierenartsassistente op deze praktijk. Door haar ervaring, die ze in de loop der jaren heeft opgedaan, mocht ze zich tien jaar later paraveterinair noemen. Ze helpt graag honden en katten met gebitsproblemen. Thuis heeft ze een golden retriever en een ruwharige dwergteckel.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
8.30 - 19.30 uur
 

Adres

 

Dordtsestraatweg 735
3075 BH Rotterdam
 
Tel: 010-4191491

kitten