11.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Robin Zijlmans, dierenarts

Dierenarts Robin ZijlmansRobin is in 2011 afgestudeerd in Utrecht als gezelschapsdierenarts. Na ongeveer 2 jaar bij een dierenkliniek in Castricum te hebben gewerkt, heeft ze de keuze gemaakt om terug te keren naar Zuid-Holland. Haar bijzondere interesse gaat uit naar konijnen en cavia's, maar ook de echografie vindt ze zeer interessant. Robin werkt één dag in de week aan de Roerdomplaan en is de rest van de week op de locatie aan de Dordtsestraatweg te vinden. Thuis heeft ze een kruising tussen een labrador en een golden retriever.

Yolanda de Gelder, dierenarts

Yolanda de Gelder, dierenartsYolanda studeerde in 2012 af als gezelschapsdierenarts aan de Universiteit Utrecht. Ze kon gelijk aan de slag in een kliniek in Vlaardingen en maakte in 2015 de overstap naar de Dierenzorggroep. De interne geneeskunde, tandheelkunde en oncologie hebben haar speciale interesse, maar de afwisseling vindt ze het mooiste aan haar vak. Samen met haar man en kater woont ze in Rotterdam.

Ilonka van Stiphout, dierenarts

Dierenarts Ilonka van StiphoutIlonka studeerde in 2000 af op de Faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht. Ze is bijna 14 jaar werkzaam geweest in Schiedam. Sinds 2014 werkt Ilonka bij de Dierenzorggroep. Haar bijzondere interesse gaat uit naar de tandheelkunde bij katten, honden en konijnen en chirurgie. Thuis heeft ze een gezellige kudde huisdieren, die bestaat uit een binnen- en een stalkat, twee eenden, twee geiten en vier fjordenpaarden. Met deze fjorden wordt ook wedstrijd gereden, gefokt en lesgegeven.

Renate Bennik, dierenarts

Dierenarts Renate Bennik

Na uitloting in Nederland is Renate naar België vertrokken, waar ze haar opleiding tot dierenarts in 2010 met succes heeft afgerond. Vervolgens heeft ze een internship van 8 maanden gevolgd in een kliniek in Gent om meer ervaring op te doen. Daarna keerde ze terug naar Nederland. Haar interesses liggen voornamelijk bij de chirurgie. Maar ook het contact met klanten, collega’s en de dieren, plus de afwisseling in het werk, maken dat zij iedere dag weer met veel plezier het vak beoefent. Renate verdeelt haar tijd tussen de locaties Hoogvliet en de Roerdomplaan

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
08.30 - 20.00 uur
 
Zaterdag:
10.00 - 16.00 uur
 
Zondag:
10.00 - 12.30 uur
 

Adres

 

Roerdomplaan 2
3084 NM Rotterdam
 
Tel: 010-4290178

kitten