FacebookTwitter

Natasja Rijsenbrij, dierenarts

Dierenarts Natasja Rijsenbrij
Natasja is één van onze vaste dierenartsen met een grote passie voor konijnen en knaagdieren.

Zij is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit in Gent waarna ze de nodige werkervaring heeft opgedaan in o.a. Duitsland, België en Engeland. Na invalwerk bij de Dierenzorggroep is haar vaste locatie Dierenkliniek Rotterdam Zuid geworden.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te gaan zeilen met haar tjalk en heeft ze gezelschap van haar twee katten (Albert en Fini) en haar drie gerbils.

Renate Bennik, dierenarts

Dierenarts Renate Bennik

Na uitloting voor de opleiding voor dierenarts in Nederland is Renate naar België vertrokken en heeft daar haar opleiding met succes afgerond. Vervolgens heeft zij een internship van 8 maanden gevolgd in een tweedelijns specialisten kliniek in Gent, om verder bij te leren en ervaring op te doen. Hierna is zij terug gegaan naar Nederland, waar zij nog twee jaar in een grote kliniek werkte.

Inmiddels woont zij samen met haar man en twee poezen in Rhoon.

Haar interesses liggen voornamelijk bij de chirurgie, maar vooral het zowel menselijk als dierlijk contact en de afwisseling in het werk maakt waardoor zij iedere dag weer met veel plezier het vak beoefend..

Op dinsdag en donderdag is zij te vinden in de kliniek op de Roerdomplaan. Renate is op maandag, woensdag en vrijdag te vinden in de kliniek in Hoogvliet..