13.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Robin Zijlmans, Dierenarts

Dierenarts Robin ZijlmansEind 2011 is Robin afgestudeerd in Utrecht als gezelschapsdierenarts. Na ongeveer 2 jaar bij een dierenkliniek in Castricum te hebben gewerkt, heeft ze de keuze gemaakt om terug te keren naar Zuid-Holland. Hier woont zij samen met haar vriend en Loki, een kruising labrador-golden retriever van 3 jaar oud. Haar bijzondere interesse binnen de diergeneeskunde gaat uit naar konijnen en cavia's, maar ook de echografie vindt zij zeer interessant. U kunt haar tegen komen op de Dordtsestraatweg, maar één dag in de week werkt Robin op de praktijk aan de Roerdomplaan, ook bij de Dierenzorggroep.

Ilonka van Stiphout, dierenarts

Dierenarts Ilonka van StiphoutIn februari 2000 studeerde Ilonka af op de Faculteit voor Diergeneeskunde te Utrecht. Na enkele waarnemingen elders in het land is zij bijna 14 jaar werkzaam geweest in Schiedam. Sinds 2014 werkt Ilonka bij de Dierenzorggroep. Eerst op  diverse locaties in de Rotterdamse regio maar inmiddels is ze in de vaste bezetting op de Roerdomplaan opgenomen. Haar bijzondere interesse gaat uit naar de tandheelkunde bij kat, hond en konijn en naar chirurgie. In haar vrije tijd is zij samen met haar man druk aan het klussen in hun huis en verder neemt ook de schare huisdieren nog aardig wat vrije tijd in beslag. Deze gezellige kudde bestaat uit een binnen- en een stalkat, twee eenden, twee geiten en vier fjordenpaarden. Met deze fjorden wordt ook wedstrijd gereden, gefokt en lesgegeven.

Renate Bennik, dierenarts

Dierenarts Renate Bennik

Na uitloting voor de opleiding voor dierenarts in Nederland is Renate naar België vertrokken en heeft daar haar opleiding met succes in 2010 afgerond. Vervolgens heeft zij een internship van 8 maanden gevolgd in een tweedelijns specialisten kliniek in Gent, om verder bij te leren en ervaring op te doen. Hierna is zij terug gegaan naar Nederland, waar zij nog twee jaar in een grote kliniek werkte. Inmiddels woont zij samen met haar man, dochtertje en kat in Rhoon. Haar interesses liggen voornamelijk bij de chirurgie, maar ook het contact met klanten, collega’s en de dieren, plus de afwisseling in het werk maakt waardoor zij iedere dag weer met veel plezier het vak beoefend. Renate is op maandag en vrijdag te vinden in de kliniek in Hoogvliet. Op dinsdag en woensdag is zij te vinden in de kliniek op de Roerdomplaan. Renate is op dit moment met zwangerschapsverlof.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
08.30 - 20.00 uur
 
Zaterdag:
10.00 - 16.00 uur
 
Zondag:
10.00 - 12.30 uur
 

Adres

 

Roerdomplaan 2
3084 NM Rotterdam
 
Tel: 010-4290178

kitten