14.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Nicole Jaarsma, paraveterinair

Paraveterinair Nicole Jaarsma

Nicole is sinds 1991 werkzaam in deze praktijk waar ze al vele jaren met veel plezier werkt. In 2008 heeft Nicole haar paraveterinaire diploma gehaald. Het meeste kun je haar vinden achter de balie maar ze doet ook met veel plezier de puppy en kitten consulten. Thuis heeft zij twee lieven kinderen en diverse huisdieren: een hoop katten, een hond Kenzo die regelmatig te vinden is in de praktijk en ze heeft nog haar paard (Egan) die zij al vanaf zijn vierde jaar met liefde verzorgt.

Jamie Geenjaar, Paraveterinair

Paraveterinair Jamie GeenjaarJamie is begonnen bij ons als stagaire. Haar stage beviel zo goed dat ze daarna als vaste assistente bij ons is komen werken. Jamie vindt het leuk om zich op de praktijk met de diverse werkzaamheden die in het vak voorkomen bezig te houden zoals het contact met mensen, het assisteren bij operaties en laboratorium werkzaamheden. In 2014 heeft zij een cursus Nier Consulente afgerond en zij vindt het erg interessant zich hiermee bezig te houden. Tevens verzorgt zij de senioren consulten in de praktijk. Thuis woont zij samen met haar tamme valkparkiet Lucky en haar geadopteerde driepoot kat Blitz. In haar vrije vindt Jamie het leuk om verdere kennis op te doen en naar cursussen te gaan. Natuurlijk hoort ontspanning er ook bij en vindt ze het leuk om gezellige avonden te organiseren met vriendinnen.

Cynthia Zwagemaker, paraveterinair

cynthia1

Cynthia is in 2009 bij ons begonnen als invaller. Een jaar later heeft zij haar paraveterinaire diploma gehaald aan het Wellant College en sindsdien is ze in vaste dienst bij de Dierenzorggroep. Sinds 2011 is haar vaste locatie Dierenkliniek Rotterdam- Zuid geworden. Haar interesses liggen bij het assisteren van operaties en het begeleiden van onze stagiaires. Tevens is zij ook voedingsdeskundige en heeft zich toegelegd op het "slimfit" (gewichtsverlies) programma. Thuis heeft zij drie katten (Chica, Dempsey en Boris), cavia´s en een op straat gevonden konijn genaamd Sven.

Willeke Koppelaar, paraveterinair

Willeke  heeft de opleiding tot paraveterinair op het Groenhorstcollege in Barneveld gevolgd en is sinds 2009 werkzaam bij de dierenzorggroep. Daarnaast heeft ze de opleiding Tellington Touch Practitioner gevolgd in Engeland.
Momenteel is Willeke werkzaam bij de klinieken in Leerdam en Rotterdam en houdt zij zich vooral bezig met het assisteren bij operaties, rontgenfoto's maken en het begeleiden van honden en katten met overgewicht.

 

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
08.30 - 20.00 uur
 
Zaterdag:
10.00 - 16.00 uur
 
Zondag:
10.00 - 12.30 uur
 

Adres

 

Roerdomplaan 2
3084 NM Rotterdam
 
Tel: 010-4290178

kitten