FacebookTwitter

Nicole Wesdorp, paraveterinair

Nicole is sinds 1991 werkzaam in deze praktijk waar ze al vele jaren met veel plezier werkt. In 2008 heeft Nicole haar paraveterinaire diploma gehaald. Het meeste kun je haar vinden achter de balie maar ze doet ook met veel plezier de puppy en kitten consulten.

Ze is getrouwd en heeft twee lieve kinderen. Ook heeft zij vier katten, en een hond ( Quincy), die regelmatig te vinden is in de praktijk, en ze heeft nog haar paard (Egan) van vijfentwintig jaar die zij al vanaf zijn vierde jaar met liefde verzorgt.

Lilian Koopman, paraveterinair

Lilian is in december 2007 begonnen als assistent bij onze vestiging in Hoogvliet. Na een periode in deze praktijk stage te hebben gelopen mocht zij blijven.Nu is zij inmiddels na een tijd ingevallen te hebben op verschillende praktijken van de DZG fulltime te vinden op de Roerdomplaan . In juli 2008 heeft zij haar diploma dierverzorging niveau vier en paraveterinair behaald op het Holland College.Haar interesses liggen bij het assisteren in de operatiekamer en de tandheelkunde en is zij ook voedingsdeskundige. Thuis heeft zij nog twee lieve engelse cocker spaniels (Shanna en Bijou) en 2 konijnen.

Cynthia Zwagemaker, paraveterinair

Cynthia is in 2009 bij ons begonnen als invaller. Een jaar later heeft zij haar paraveterinaire diploma gehaald aan het Wellant College en sindsdien is ze in vaste dienst bij de Dierenzorggroep.

Sinds 2011 is zij het meest aanwezig bij Dierenkliniek Rotterdam- Zuid alleen op dinsdag middag en avond werkt ze bij één van onze andere praktijken in Hoogvliet.

Haar interesses liggen bij het assisteren van operaties en het begeleiden van onze stagiaires. Tevens is zij ook voedingsdeskundige en heeft zich toegelegd op het "slimfit" (gewichtsverlies) programma.

Thuis heeft zij drie katten (Chica, Dempsey en Boris), twee cavia's en is ze adoptant van een katje met aids, welke zij van de straat heeft gered.

Willeke Koppelaar, paraveterinair

Willeke  heeft de opleiding tot paraveterinair op het Groenhorstcollege in Barneveld gevolgd en is sinds 2009 werkzaam bij de dierenzorggroep. Daarnaast heeft ze de opleiding Tellington Touch Practitioner gevolgd in Engeland.
Momenteel is Willeke werkzaam bij de klinieken in Leerdam en Rotterdam en houdt zij zich vooral bezig met het assisteren bij operaties, rontgenfoto's maken en het begeleiden van honden en katten met overgewicht.

 

Sharon Nanninga, paraveterinair

Sharon is in april 2013 afgestudeerd als paraveterinair aan het Wellant College te Dordrecht.
In oktober 2013 is zij op meerdere locaties binnen de Dierenzorggroep te vinden als invalkracht.
Haar interesses liggen bij het assisteren van operaties, assisteren in de spreekkamer en baliewerkzaamheden.
Thuis heeft zij een Maltezer genaamd Gringo en een paard met de naam Virano K.
Buiten haar werk om is ze veel bezig met het trainen van haar eigen dieren.