11.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Nicole Jaarsma, paraveterinair

Paraveterinair Nicole Jaarsma

Nicole is sinds 1991 werkzaam aan de Roerdomplaan, waar ze al die jaren met veel plezier heeft gewerkt. In 2008 heeft ze haar paraveterinaire diploma gehaald. U vindt haar het meest achter de balie, maar ze doet ook met veel plezier de puppy- en kittenconsulten. Thuis heeft ze diverse huisdieren: een hoop katten, een hond die regelmatig te vinden is in de praktijk en een paard, dat ze al vanaf zijn vierde jaar met liefde verzorgt.

Jamie Geenjaar, paraveterinair

Paraveterinair Jamie GeenjaarJamie is begonnen bij ons als stagiaire. Haar stage beviel zo goed dat ze daarna als vaste assistente bij ons is komen werken. Jamie geniet van het contact met de eigenaren van de huisdieren, het assisteren bij operaties en laboratoriumwerkzaamheden. In 2014 heeft ze een cursus Nier Consulente afgerond en ze vindt het erg interessant zich hiermee bezig te houden. Tevens verzorgt zij de senioren-consulten in de praktijk. Thuis heeft Jamie een tamme valkparkiet een geadopteerde kat met drie poten.

Cynthia Zwagemaker, paraveterinair

cynthia1

Cynthia is in 2009 bij ons begonnen als invaller. Een jaar later heeft zij haar paraveterinaire diploma gehaald aan het Wellantcollege en sindsdien is ze in vaste dienst bij de Dierenzorggroep. Sinds 2011 is haar vaste locatie Dierenkliniek Rotterdam-Zuid geworden. Haar interesses liggen bij het assisteren van operaties en het begeleiden van onze stagiaires. Tevens is zij ook voedingsdeskundige en heeft zich toegelegd op het ‘slimfit’-programma. Thuis heeft ze drie katten, cavia´s en een op straat gevonden konijn.

Willeke Koppelaar, paraveterinair

Willeke Koppelaar heeft de opleiding tot paraveterinair op het Groenhorstcollege in Barneveld gevolgd en is sinds 2009 werkzaam bij de Dierenzorggroep. Daarnaast heeft ze de opleiding Tellington Touch Practitioner gevolgd in Engeland. Willeke houdt zich vooral bezig met het assisteren bij operaties, röntgenfoto’s maken en het begeleiden van honden en katten met overgewicht.

 

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
08.30 - 20.00 uur
 
Zaterdag:
10.00 - 16.00 uur
 
Zondag:
10.00 - 12.30 uur
 

Adres

 

Roerdomplaan 2
3084 NM Rotterdam
 
Tel: 010-4290178

kitten