13.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Annemieke Wijnberger, dierenarts

Annemieke WijnbergerAnnemieke is in 2013 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze enkele jaren in de weekenden als studentassistent op het Dierenziekenhuis in Gorinchem gewerkt. Daarna is zij als dierenarts bij de verschillende praktijken van de Dierenzorggroep aan de slag gegaan en inmiddels is Annemieke een van de vaste artsen op de locatie in Leerdam. Ze vindt de variatie in het werk erg leuk en heeft daarnaast heeft speciale interesse in internistische en oogheelkundige problemen. De komende jaren hoopt zij op dit gebied steeds meer diagnostiek zelf op de praktijk aan te kunnen bieden om de kwaliteit van de zorg steeds te blijven verbeteren.

Ilona Jochems, dierenarts

Ilona Jochems dierenartsIlona Jochems is in het voorjaar van 2015 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft Ilona veel van de wereld gezien en als vrijwilliger gewerkt bij verschillende buitenlandse dierenklinieken en projecten om zo de lokale honden en katten te kunnen helpen. Na enkele korte waarnemingen bij verschillende praktijken, kunt u haar sinds het najaar van 2015 als dierenarts bij de verschillende klinieken van de Dierenzorggroep tegenkomen. Haar interesses liggen bij de internistische problemen van de hond en kat, maar ook bij de zorg voor konijnen en knaagdieren. Hiernaast heeft ze veel plezier in het contact met de patiënten en hun eigenaren.

Joost van Overbeek, dierenarts

Dierenarts Joost van OverbeekDierenarts Joost van Overbeek is in 1988 afgestudeerd in Utrecht. Na 1 jaar in Terneuzen is hij in de praktijk in Leerdam terechtgekomen. Dierenarts van Overbeek neemt de tandheelkunde voor zijn rekening en zal Annemieke Wijnberger ondersteunen bij moeilijke chirurgische ingrepen. Thuis houdt hij zich graag bezig met het fokken en grootbrengen van pups voor het KNGF.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:

08.15 - 17.15 uur

 

Maandag, woensdag en vrijdag:

18.00 - 19.30 uur


Adres

 
Parallelweg 3
4143 LA Leerdam
 
Tel: 0345-612270

kitten