FacebookTwitter

Joost van Overbeek, dierenarts

Dierenarts Joost van OverbeekDierenarts Joost van Overbeek is in 1988 afgestudeerd in Utrecht. Na 1 jaar in Terneuzen is hij in de praktijk in Leerdam terecht gekomen. Dierenarts van Overbeek behandelt alleen gezelschapsdieren, zijn interesse gaat uit naar de chirurgie, vooral de orthopedie heeft zijn aandacht. Alle orthopedische patiënten binnen de Dierenzorggroep worden naar hem doorgestuurd, maar hij opereert ook op verwijzing van diverse andere klinieken in Nederland.

Van Overbeek voert sinds 2009 de TTA-operatie uit, een moderne techniek op het gebied van herstel van de gescheurde voorste kruisband bij de hond.
Sinds 2012 past van Overbeek ook een van de nieuwste technieken toe, namelijk de Tightrope-methode van Arthrex.

Babs Dijk, dierenarts

Dierenarts Babs DijkBabs Dijk werkt sinds januari 2008 als gezelschapsdierenarts op de locaties Leerdam en Gorinchem. Zij is in de zomer van 2007 met de differentiatie gezelschapsdieren afgestudeerd en heeft sindsdien ervaring opgedaan in verschillende praktijken in het land. Vanaf dat zij klein was heeft zij altijd het hardst geroepen dat ze dierenarts wilde worden en ze heeft deze droom gelukkig kunnen realiseren. Zij vindt het een uitdaging om samen met een eigenaar, het huisdier de optimale zorg te bieden en zo het dier gezond te houden. Naast haar werk geniet ze momenteel volop van haar zoontje.