FacebookTwitter

Joost van Overbeek, dierenarts

Dierenarts Joost van OverbeekDierenarts Joost van Overbeek is in 1988 afgestudeerd in Utrecht. Na 1 jaar in Terneuzen is hij in de praktijk in Leerdam terecht gekomen. Dierenarts van Overbeek behandelt alleen gezelschapsdieren, zijn interesse gaat uit naar de chirurgie, vooral de orthopedie heeft zijn aandacht. Alle orthopedische patiënten binnen de Dierenzorggroep worden naar hem doorgestuurd, maar hij opereert ook op verwijzing van diverse andere klinieken in Nederland.

Van Overbeek voert sinds 2009 de TTA-operatie uit, een moderne techniek op het gebied van herstel van de gescheurde voorste kruisband bij de hond.
Sinds 2012 past van Overbeek ook een van de nieuwste technieken toe, namelijk de Tightrope-methode van Arthrex.

Annemieke Wijnberger, dierenarts

Annemieke WijnbergerAnnemieke Wijnberger is in december 2013 afgestudeerd als gezelschapdierenarts aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze 2,5 jaar als student-assistent in de weekenden op het dierenziekenhuis in Gorinchem gewerkt. Sinds januari kunt u haar als dierenarts in de verschillende klinieken van de Dierenzorggroep tegenkomen. Internistische problemen bij de hond en kat en het contact met de patiënten en hun eigenaren vindt zij het leukste van het werk. Zelf heeft ze een paard en vangt ze af en toe moederloze kittens op. In de toekomst komt er ongetwijfeld ook gezelschap van een eigen kat of hond in huis.