12.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

June de Jong, paraveterinair

In juni 2016 heeft June haar diploma paraveterinair gehaald aan het Wellant college in Houten. Eerst is ze werkzaam geweest als inval kracht op de verschillende locaties van de Dierenzorggroep. Vanaf januari 2017 werkt ze twee vaste dagen bij Dierenkliniek Louwersplein. Thuis heeft ze een Duitse herder genaamd Boris, een Jack russel genaamd Max en vijf katten. Ook heeft ze een paard, waar ze in haar vrije tijd veel te vinden is. Verder zit ze op voetbal en de rest van haar tijd besteed ze aan afspreken met vriendinnen.

Tessa Schoonrok, paraveterinair

Paraveterinair Tessa SchoonrokBegin juli 2015 heeft Tessa haar paraveterinair diploma behaald op het Lentiz college in Maasland. Na stage te hebben gelopen op onze locatie in Hoogvliet, mocht zij blijven als invalkracht. U kan haar tegenkomen op meerdere locaties binnen de Dierenzorggroep zoals in Hoogvliet, de Roerdomplaan, de Dordtsestraatweg en in Hendrik Ido Ambacht. De afwisseling in het werk maakt het erg leuk en geen enkele dag is hetzelfde. Thuis heeft ze een grasparkietje genaamd Vinnie en een konijn genaamd Skippie.

Sharon Nanninga, paraveterinair en trimster

Sharon is in april 2013 afgestudeerd als paraveterinair en trimster aan het Wellant College te Dordrecht. In oktober 2013 is zij op meerdere locaties binnen de Dierenzorggroep te vinden als invalkracht. Haar interesses liggen bij het assisteren van operaties, assisteren in de spreekkamer en baliewerkzaamheden. Thuis heeft zij een Maltezer genaamd pablo en een paard met de naam Virano K. Buiten haar werk om is ze veel bezig met het trainen van haar eigen dieren.

Sabine Smit, paraveterinair en trimster

Sabine Smit paraveterinair

In juni 2008 heeft Sabine haar diploma Paraveterinair dierenartsassistente behaald aan het Wellantcollege te Dordrecht. In april 209 heeft ze ook haar diploma Hondentrimmen behaald. Na eerst twee jaar bij dierenkliniek Ridderkerk gewerkt te hebben, is Sabine bij de Dierenzorggroep gaan werken als zowel paraveterinair én trimster op de vestiging in Hendrik Ido Ambacht. In het weekend is Sabine vooral veel op pad met haar eigen hondje Isis.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag - vrijdag:
8.30 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur
 
Maandag, donderdag:
18.00 - 19.30 uur
 

 

Adres

 

Coba Ritsemastraat 39
3343 RJ H.I. Ambacht
 
Tel: 078-6122186

kitten