15.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Renée van Sprundel, dierenarts

ReneeVan jongs af aan roept Renée al dat ze dierenarts wil worden en die droom heeft ze gelukkig kunnen realiseren. Renée is cum laude afgestudeerd en werkt sinds 2010 in de praktijk in Groesbeek. In november 2015 is Renée gepromoveerd op levertumoren bij honden en katten waardoor zij het drs. heeft mogen vervangen voor doktor (Dr). Renée vindt het een uitdaging om de dieren, samen met hun eigenaar, de optimale zorg te bieden en ze zo gezond te houden. Thuis is het net als bij de meeste dierenartsen een beestenboel: twee katten, twee konijnen, een cavia, drie honden en drie vissen bevolken het huis en de tuin. Renée is daarbij een trotse moeder van twee zoons. Renée is werkzaam in Groesbeek op maandag, dinsdag ochtend, donderdag ochtend en vrijdag.

Leonie Beset, dierenarts

Leonie GroesbeekIk ben Leonie Beset. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de universiteit in Utrecht. Direct daarna kon ik aan de slag als dierenarts in Nijmegen. Daarvoor had ik een aantal jaar in dezelfde praktijk stage gelopen. In februari 2017 ben ik onderdeel geworden van het leuke team van Dierenkliniek de Molen. 

Zelf woon ik in het gezellige Grave. Daar woon ik samen met mijn man, 7 konijnen, 2 cavia’s en een hamster. Een gezellige beestenboel die we ooit uit willen breiden met één of twee honden. ‘

Wellicht zoals verwacht, heb ik ook binnen de diergeneeskunde speciale interesse in konijnen en knaagdieren. Ook de interne geneeskunde van honden en katten spreekt mij aan.

Het leukste aan het vak is, dat iedere patiënt en daardoor iedere dag anders is. Daardoor blijf je je hele carrière leren en blijft het leuk! Ik vind het belangrijk om samen met het baasje van een dier erachter te komen wat voor zowel het dier als de eigenaar de beste oplossing is.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Elke werkdag: 

9.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur
 
Maandag en donderdag:

17.30 - 19.00 uur

 

Zaterdag:

9.00 - 16.00 uur

 

Adres

 

Mooksebaan 4
6562 ZS Groesbeek
 
Tel: 024-3972345
kitten