15.png

Drs. Renée van Sprundel

Renee

Renée is " Cum laude " afgestudeerd als dierenarts met de differentiatie gezelschapsdieren. Tot 1 september heeft zij als gezelschapsdierenarts gewerkt op verschillende locaties binnen de Dierenzorggroep. Vanaf half augustus 2010 is ze reeds werkzaam in de praktijk in Groesbeek. Vanaf dat Renée klein was heeft ze altijd het hardst geroepen dat ze dierenarts wilde worden en ze heeft deze droom gelukkig kunnen realiseren. Ze vindt het een uitdaging om samen met een eigenaar, het huisdier de optimale zorg te bieden en zo het dier gezond te houden.

Thuis is het bij Renée net als bij de meeste dierenartsen een beestenbende: 2 katten (Mika en Anakin), 2 konijnen (Frodo en Sheba) en 3 honden (Blackie, Luna en Luke) bevolken samen met haar, haar man en zoon Abel het huis en de tuin.

Drs. Marieke van Damme

Marieke

Marieke heeft een speciale interesse in dieren met huidproblemen. Tijdens haar studie heeft ze in Utrecht een jaar onderzoek gedaan naar huidallergieën bij de hond (atopische dermatitis). In 2013 heeft zij meerdere buitenlandse congressen over dermatologie bij gezelschapsdieren bezocht. Naast honden en katten is Marieke ook erg geïnteresseerd in konijnen. Marieke en het hele team van Dierenkliniek de Molen vinden het belangrijk om u goed voor te lichten over geschikte konijnenvoeding, vaccinaties, konijnengedrag en castratie en sterilisatie.

Marieke woont samen met haar vriend in Nijmegen en op dit moment hebben ze helaas nog geen tijd en ruimte voor een huisdier maar die gaat er zeker komen in de toekomst!