12.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Dr. Renée van Sprundel

Renee

Renée is " Cum laude " afgestudeerd als dierenarts met de differentiatie gezelschapsdieren. Tot 1 september heeft zij als gezelschapsdierenarts gewerkt op verschillende locaties binnen de Dierenzorggroep. Vanaf half augustus 2010 is ze reeds werkzaam in de praktijk in Groesbeek. Vanaf dat Renée klein was heeft ze altijd het hardst geroepen dat ze dierenarts wilde worden en ze heeft deze droom gelukkig kunnen realiseren. Ze vindt het een uitdaging om samen met een eigenaar, het huisdier de optimale zorg te bieden en zo het dier gezond te houden.

Thuis is het bij Renée net als bij de meeste dierenartsen een beestenbende: 2 katten (Mika en Anakin), 2 konijnen (Frodo en Sheba) en 3 honden (Blackie, Luna en Luke) bevolken samen met haar, haar man en zonen Abel en Noah het huis en de tuin.

Drs. Tim Janssen

Drs Tim Janssen

Graag wil ik me even aan u voorstellen: ik ben Tim Janssen één van de dierenartsen in dierenkliniek de Molen.

Ik ben geboren en getogen in Groesbeek en heb in 2007 het dorp verlaten om in Utrecht Diergeneeskunde te studeren. In 2013 ben ik afgestudeerd en ben werkzaam geweest bij een dierenkliniek nabij Gorinchem en heb in de weekenden altijd geholpen bij dierenkliniek de Molen in Groesbeek. In Utrecht heb ik het altijd erg naar mijn zin gehad maar toch heb ik heimwee gekregen naar de plek waar ik ben opgegroeid. Vanaf september 2015 ben ik daarom samen met Renee het vaste gezicht bij dierenkliniek de Molen. Op dinsdag t/m vrijdag zult u mij aantreffen op de kliniek

Hoge kwalitatieve diergeneeskundige zorg en persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik heb mezelf verdiept in de interne geneeskunde, dermatologie, fertiliteit en echografie. Met veel plezier en enthousiasme probeer ik ingewikkelde patiënten te behandelen en de eigenaren goed te ondersteunen. Wat diergeneeskunde voor mij zo ontzettend leuk en interessant maakt is het persoonlijk contact met alle baasjes van onze patiënten. Persoonlijk contact en goede begeleiding vind ik erg belangrijk en dit zal u ook merken tijdens de bezoeken aan onze kliniek.

Naast mijn drukke bezigheden op de praktijk heb ik gelukkig altijd nog tijd over om te sporten en voor mijn hobby's. Mijn favoriet is hardlopen door de bossen, maar op de mountainbike ben ik ook met enige regelmaat te vinden. Als hobby houd ik me bezig met het fokken van Dahomey koeien. Daarnaast heb ik uiteraard naast mijn zijde mijn trouwe viervoeter Jessy de Mechelse herder.

Hopelijk zien we elkaar spoedig in de dierenkliniek de Molen!

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Elke werkdag: 

9.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur
 
Maandag en donderdag:

17.30 - 19.00 uur

 

Zaterdag:

9.00 - 17.00 uur

 

Adres

 

Mooksebaan 4
6562 ZS Groesbeek
 
Tel: 024-3972345
kitten