1.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Sandra van Bussel, paraveterinair

Sandra

Hallo, ik ben Sandra van Bussel en woon in Nijmegen. Na een paar andere opleidingen begonnen te zijn had ik eindelijk gevonden wat ik wilde doen. Dierenartsassistent worden. Voor mij de ideale combi om met mensen en dieren te kunnen werken. Ik heb mijn opleiding paraveterinair op het Helicon in Nijmegen gevolgd en 2 van mijn stages bij dierenkliniek de Molen gelopen. Tijdens mijn opleiding heb ik ook als vrijwilliger gewerkt in een dierenopvang in Spanje waar voornamelijk renhonden en puppies opgevangen werden. Hier heb ik veel ervaring op kunnen doen. Na mijn stage bij “de Molen” ben ik niet meer weggegaan en werk hier vanaf 2012 nog steeds met veel plezier. Helaas heb ik zelf geen huisdieren omdat ik te weinig thuis ben maar gelukkig zie ik er genoeg op mijn werk! Ik geniet ervan om veel contact te hebben met zowel dier als eigenaar en sta graag in de spreekkamer om uw dier op het gemak te stellen. Ook kun je me vaak achter de balie vinden om van alles te regelen en advies te geven. Sinds 3 jaar ben ik voedingsconsulente en kan ik u daarom goed begeleiden met het uitkiezen van de juiste voeding voor uw dier. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag en ik sta u dan ook graag te woord.

 

Galinda van Renkum, paraveterinair

foto GalindaAls boerendochter liep Galinda als klein meisje al tussen de dieren. Het frustreerde haar dat ze niets kon doen als er iets aan de hand was met een dier. De opleiding als paraveterinair in Barneveld was dan ook een voor de hand liggende keuze. Galinda geniet ervan om eigenaren te begeleiden bij de opvoeding van hun pup of kitten. Maar ze staat ook graag in de O.K. om samen met de dierenarts elke operatie goed te laten verlopen en de dieren daarna goede zorg en aandacht te geven. Thuis heeft Galinda twee Jack Russells.

Ilonka van de Peppel, paraveterinair

Sinds juni 2016 is Ilonka werkzaam bij Dierenkliniek De Molen als dierenartsassistent nadat zij twee periodes bij onze praktijk als stagiair werkzaam is geweest. De combinatie in het werk tussen de dieren en het contact met de eigenaren is de reden wat het werk voor haar leuk maakt. Wat zij het allerleukst vindt, is het zien van dieren die weer gezond zijn geworden na het geven van onze hulp.
In haar vrije tijd rijdt ze graag paard en is ze leiding bij de scouting.

 

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Elke werkdag: 

9.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur
 
Maandag en donderdag:

17.30 - 19.00 uur

 

Zaterdag:

9.00 - 16.00 uur

 

Adres

 

Mooksebaan 4
6562 ZS Groesbeek
 
Tel: 024-3972345
kitten