15.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Michiel Sturkenboom, dierenarts


Dierenarts Michiel SturkenboomMichiel Sturkenboom is geboren en getogen in de Noordoostpolder, waar hij opgroeide als zoon van een dierenarts. Hij studeerde af in juli 1997 in Utrecht met als differentiatierichting Landbouwhuisdieren en als keuzecoschappen Rund en Varken. Na in drie andere praktijken gewerkt te hebben, is hij in februari 2000 in Vianen gaan werken als gemengd practicus, dus hij deed zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren. De praktijk van Vianen en Nieuwegein is in 2001 opgegaan in de – toenmalige – Dierenzorggroep Lek en Linge en in 2003 moesten alle dierenartsen een keuze maken tussen de twee vormen van diergeneeskunde. Michiel heeft toen gekozen voor de landbouwhuisdieren en ging werken in het samengebrachte gebied Leerdam – Vianen. Dat doet hij nog steeds – en met veel plezier – nu alle landbouwhuisdierenartsen aangestuurd worden vanuit Hoornaar. Michiels werkzaamheden betreffen grotendeels rund en in mindere mate kleine herkauwers (schaap en geit), varken en paard. Als mede-eigenaar is hij daarnaast ook nauw betrokken bij de organisatie van de Dierenzorggroep als geheel. Michiel is getrouwd en heeft een dochter, Veerle (okt. 2004) en een zoon, Merlijn (jan. 2007).

Kurt Neijenhuis, dierenarts

Dierenarts Kurt NeijenhuisKurt is geboren in 1961, om er in 1966 reeds zeker van te zijn dat hij veearts zou worden. Na de Bijzondere Hogere Landbouwschool in Leeuwarden doorlopen te hebben (richting zootechniek), militaire dienstplicht vervuld te hebben en een periode als rundveespecialist bij UTD Mengvoeders rondgelopen te hebben, vond hij het tijd om een droom werkelijkheid te maken en is verhuisd naar Canada om daar een studie diergeneeskunde aan te vangen. De Faculteit Utrecht bleek bij de naplaatsingen een plekje vrij te hebben en Kurt is teruggekeerd naar zijn geboorteland, om daar zijn studie te gaan volgen. In 1995 studeert hij af en gaat werken in een grote gemengde praktijk in Wehl, Gelderland. In 1996 gaat hij uit nieuwsgierigheid solliciteren bij Dierenkliniek Vianen (ZH) en gaat daar daadwerkelijk aan de slag. Inmiddels heeft hij zijn plek gevonden in het Utrechtse en Zuidhollandse en is hij bij de fusiegroep Dierenzorggroep Lek en Linge werkzaam in de herkauwers en paarden.

Arie Dirk Trappenburg, dierenarts

Dierenarts Arie Dirk TrappenburgArie is in 2003 als dierenarts afgestudeerd in Gent, waar hij in het laatste jaar de differentiatie herkauwers heeft gedaan. Na een tijd in de Verenigde Staten op een groot melkveehouderijbedrijf te hebben gewerkt is hij in 2004 bij de dierenzorggroep Lek en Linge in dienst gekomen. Arie is erkend rundveedierenarts en voornamelijk werkzaam in het gebied Leerdam en Vianen.

 

Hij is geboren en getogen in de regio Leerdam en vindt het ook nog steeds geweldig er te kunnen werken. Arie heeft een leuk huisje in Leerdam en woon daar samen met zijn vriendin Danielle Eelkman Rooda en hun twee honden Luuk (teckel) en Joost (Ierse Setter).

Peter Verweij, dierenarts

Dierenarts Peter Verweij
 
Peter is afgestudeerd in 1976 en dus een van de oudste dierenartsen van de DZG. Nu al dertig jaar, is hij werkzaam in de Alblasserwaard en doe dit nog steeds met veel plezier. Peter is erkend rundveedierenarts, maar ook schapen, geiten en paarden heeft zijn belangstelling. Vooral chirurgisch werken vindt hij erg leuk. Daarnaast is hij momenteel voorzitter van de maatschap dierenartsen van de DZG.

Openingstijden

 

Telefonisch spreekuur

Iedere werkdag:
08.00 - 09.00 uur
 
Apotheek
Maandag - vrijdag:
08.00 - 12.15 uur
13.15 - 17.00 uur
 

Adres

 

Groeneweg 33a
4223 ME Hoornaar
 
Tel: 0183-582939

kitten