11.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

  

Thea Brom, paraveterinair

thea-edit

Mijn naam is Thea Brom-Volman en ik ben al sinds 1993 dierenartsassistente.

In de jaren ‘80 ben ik als assistent paramedische dienst werkzaam geweest bij gehandicapte kinderen. Werken op de kinderboerderij en meehelpen bij therapeutisch paardrijden behoorden tot de werkzaamheden.

In mijn vrije tijd reed ik op de dierenambulance. In die tijd heb ik ook enkele cursussen gevolgd zoals EHBO voor dieren en dierengedrag.

Toen een van onze teefjes moest worden gesteriliseerd heb ik de toenmalige dierenarts gevraagd of ik bij de operatie kon zijn. Van het een kwam het ander en in 1993 ben ik aan de slag gegaan als assistente bij Jan Woud. In 1995 heb ik mijn diploma paraveterinair gehaald.

Gedurende mijn hele loopbaan heb ik allerlei korte en langere cursussen gevolgd om op het terrein van de dierenverzorging en –gezondheid up-to-date te zijn. Nadat de praktijk van Woud in 2006 is overgenomen werk ik met veel plezier bij de Dierzorggroep, locatie Westervoort - Duiven.

Naast mijn werk ben ik ook thuis altijd met dieren in de weer geweest. Kippen, konijnen, fretten, katten en natuurlijk de honden vergen een behoorlijk deel van die vrije tijd. Op dit moment is de “veestapel” teruggebracht tot twee katten en twee honden. Dit zijn de Drentsche Patrijshonden Ascon en Django van ’t Patrieske. Ascon is mijn hond en met hem doe ik de jachttraining.

Ans Hooyman, paraveterinair

ans-hooyman-paraveterinair

Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen bij dierenarts Tammes in Duiven. Bij overname van diens praktijk ben ik destijds meegegaan naar de praktijk van dierenarts Kieft . Aldaar heb ik als assistente ongeveer 25 jaar op prettige wijze mogen samenwerken met dierenarts Kieft en van hem de vele fijne kneepjes van het mooie vak mogen leren.  Toen in maart 2010 ook deze praktijk werd overgenomen ben ik wederom meeverhuisd en werk nu dus als assistente bij Dierenkliniek Westervoort-Duiven. Naast de voor mij nieuwe werkplek in Westervoort zal ik voornamelijk te vinden zijn op de voor mij vertrouwde locatie in Duiven. Ik ben getrouwd en heb twee tienerdochters. In mijn vrije tijd mag ik graag een stukje wandelen met onze Labrador Tayco, doe ik aan funktional fitness en tevens ben ik actief in het Roefel comité Duiven, waarbij we een leuke en leerzame dag organiseren voor de kinderen van de basisscholen.

Openingstijden

 

Maandag, dinsdag en donderdag:
9.00 - 10.00 uur
13.00 - 15.00 uur

Woensdag en vrijdag:
9.00 - 9.30 uur
13.00 - 14.00 uur

 

Adres

 

Engelstraat 5
6922 JG  Duiven
 
Tel: 0316-264587

 

kitten