1.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Trimsalon De Merwede

Sinds oktober 2014 is de trimsalon in dierenkliniek De Merwede geopend en kunt u terecht bij trimster (en tevens paraveterinair) Sharon Nanniga. Grote én kleine honden zijn welkom voor een schoonheidsbehandeling. Sharon heeft een specialisatie in het trimmen van de Cavelier King Charles Spaniel. Wij ontvangen klanten uit de regio Hardinxveld-Giessendam, waaronder Boven Hardinxveld, Giessenburg, Sliedrecht en Gorinchem, maar ook dieren vanuit andere gebieden zijn van harte welkom.

Plukken,knippen,effileren en ontwollen zijn de trimtechnieken die worden toegepast in de trimsalon. Maar ook nagels knippen, oren en ogen schoon maken en anaalklieren behandelen wordt gedaan in de trimsalon.

Vooral grote en oude honden staan op tafel altijd met een buikband om, omdat ze dan niet van tafel kunnen vallen en omdat ze op deze manier in de buikband kunnen hangen zodat vooral oude honden zo min mogelijk last van spieren en gewrichten hebben.

Wilt u informatie opvragen, een afspraak maken of een keer een kijkje komen nemen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Openingstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag
9.00 - 12.00 uur
 

Adres:

Peulenstraat 239a

3371 AM Hardinxveld-Giessendam

 

Telefoonnummer:

0184-618690

Openingstijden

 

Dinsdag tot en met vrijdag

9.00 - 12.00 uur

 

Adres

 

Peulenstraat 239a
3371 AM Hardinxveld-Giessendam
 
Tel: 0184-618690

 

kitten