11.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Ted Hekerman, dierenarts

Dierenarts Ted HekermanTed Hekerman is in 1991 afgestudeerd met als differentiatie gezelschapsdieren. Hij houdt zich bezig met honden, katten, konijnen en andere kleine huisdieren. Sinds 1994 is hij werkzaam als gezelschapsdierenarts in Gorinchem. In 1998 is hij samengegaan met Henny Bax en sinds 2001 is er de Dierenzorggroep waar dierenziekenhuis Gorinchem een onderdeel van vormt. Echografie, endoscopie en de intensive care van hond en kat hebben zijn bijzondere interesses binnen het vak. Thuis heeft hij een geadopteerde hond en kat; Chiba en Toos.

Vivian van Essen, dierenarts

Dierenarts Vivian van EssenVivian van Essen is in juli 2010 afgestudeerd als dierenarts met de differentiatie gezelschapsdieren. Per 1 augustus 2010 werkt zij als dierenarts voor de Dierenzorggroep, maar hiervoor heeft zij vanaf begin 2007 als student-assistent in de weekenddiensten in dierenkliniek Gorinchem gewerkt. Zij ziet elke patiënt als een puzzel die ze, in samenwerking met de eigenaar, zo goed mogelijk op probeert te lossen. Tandheelkunde bij hond, kat en konijn heeft haar specifieke interesse. Thuis heeft ze drie katten (Knuffel, Beer en Drake).

Veronique Dekker, dierenarts

Dierenarts Veronique Dekker
 
In 2004 is Veronique Dekker-Grondman afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de universiteit Utrecht.Na 7 jaar in Sliedrecht gewerkt te hebben is zij in oktober 2011 begonnen bij de Dierenzorggroep. Zij is nu aan het werk als praktijkmanager bij dierenkliniek Louwersplein. Samen met u hoopt ze uw huisdieren gezond oud te laten worden. Thuis heeft zij, samen met haar man en 2 dochters, twee katten, een Europese korthaar en een Ragdoll. Veronique legt zich specifiek toe op chiropractie bij dieren.

Birgit Seubers, dierenarts

Birgit Seubers DierenartsBirgit Seubers haalde in 2015 haar bul aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht, differentiatie gezelschapsdieren. Op 1 december 2015 is zij toegevoegd aan het team in Gorinchem en vanaf juni 2016 versterkt ze ook het team van Dierenkliniek Louwersplein in Hendrik Ido Ambacht. Daarnaast werkt ze als invaller in de andere filialen van de Dierenzorggroep. Het mooiste aan het vak als dierenarts vindt zij het contact met mens en dier.

Openingstijden

 

Dinsdag - vrijdag:

9.00 - 12.00 uur

14.00 - 17.30 uur

 

 

 

Adres

 

Peulenstraat 239a
3371 AM Hardinxveld-Giessendam
 
Tel: 0184-618690

 

kitten