12.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Dierenzorggroep Gezondsheidsplan

Dierenzorggroep-Gezondheidsplan

Het DZG (DierenZorgGroep)-Gezondheidsplan is ontwikkeld voor baasjes die het belangrijk vinden dat hun huisdier goed verzorgd wordt, zonder dat zij voor financiële verrassingen komen te staan. Met het DZG-Gezondheidsplan ontvangt uw huisdier alle noodzakelijke preventieve behandelingen die het gedurende het jaar nodig heeft. Uw huisdier krijgt op tijd de noodzakelijke vaccinaties en wordt met effectieve middelen beschermd tegen vlooien en wormen.

Het DZG-Gezondheidsplan bestaat uit drie pakketten; u kiest zelf welk pakket het best bij uw huisdier past. Bij alle drie de pakketten bedraagt uw korting ruim 30% ten opzichte van de normaal gehanteerde tarieven. Daarnaast ontvangt u 10% korting op kwaliteitsvoeding van Royal Canin.

We helpen u herinneren aan de jaarlijkse vaccinatie en het controle-onderzoek van uw huisdier door het sturen van een e-mail. Hierbij vragen wij u een afspraak te maken voor deze bezoeken. U ontvangt van ons ook, indien gewenst, herinneringen voor het ontvlooien en ontwormen van uw huisdier.

Uit welke pakketten kan ik kiezen?

Wat zijn de tarieven van deze pakketten?

Veelgestelde vragen over het DZG-Gezondheidsplan

Algemene Voorwaarden DZG-Gezondheidsplan

Inschrijven nieuwsbrief

kitten