15.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Jos Vermeulen

josJos Vermeulen Als een van de weinige mannen binnen de dierenzorggroep is Jos vanaf augustus 2005 werkzaam op de centrale administratie te Vianen. Na zijn middelbare schoolopleiding is hij werkzaam in de administratieve sector bij de meest uiteen lopende bedrijven zoals, levensmiddelen, meubelen en verhuizingen. Binnen de dierenzorggroep werkt hij aan het debiteuren beheer, kasadministratie van onze vestigingen, personeelsadministratie en verzorgt hij de boekhouding van Vet-Access; een steeds groter groeiende club van dierenklinieken binnen de dierenzorggroep. Privé is Jos al reeds jaren getrouwd met zijn fantastische vrouw Yvonne. In zijn vrije tijd mag hij graag klaverjassen en speel tennis voor zowel de inspanning alsook de ontspanning achteraf.

Nel Korevaar

Nel verzorgd de dagelijkse boekhouding voor de Rotterdamse praktijken en Westervoort. Thuis heeft Nel schapen en katten.

 

Foto volgt

Miriam van der Lee

mirjamMiriam van der Lee -  Sinds oktober 2002 ben ik werkzaam op de boekhouding in Vianen.

Jasper Kremer

Jasper onderhoudt de contacten met externe organisaties en vervangt de anderen bij afwezigheid.

Buiten het boekhouden zorgt hij voor ICT, telefonie en overige inkopen. Doordat Jasper getrouwd is met één van de dierenartsen van de Dierenzorggroep heeft hij meerdere honden en katten en konijnen in en om het huis. Ook heeft hij een zoontje die te midden van de dieren opgroeit.

Inschrijven nieuwsbrief

kitten