15.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Ted Hekerman, dierenarts

Ted Hekerman dierenartsTed Hekerman is in 1991 afgestudeerd met als differentiatie gezelschapsdieren. Hij houdt zich bezig met honden, katten, konijnen en andere kleine huisdieren. Sinds 1994 is hij werkzaam als gezelschapsdierenarts in Gorinchem. In 1998 is hij samengegaan met Henny Bax en sinds 2001 is er de Dierenzorggroep waar dierenziekenhuis Gorinchem een onderdeel van vormt. Echografie, endoscopie en de intensive care van hond en kat hebben zijn bijzondere interesses binnen het vak. Thuis heeft hij een twee honden en kat; Chiba, Saar en Harry.

Nelleke de Beus, dierenarts

Nelleke de Beus dierenarts

Nelleke de Beus is in 1988 afgestudeerd met differentiatie gezelschapsdieren. Na anderhalf jaar door geheel Nederland waarnemingen te hebben gedaan, is zij in vast dienstverband gaan werken bij dierenarts Staring in Vlaardingen. In 1994 is zij parttime begonnen bij Henny Bax, die toen nog zelfstandig een kleine huisdierenpraktijk runde. Na enkele fusies werkt zij nu parttime bij het Dierenziekenhuis Gorinchem. Thuis heeft zij twee katten. Haar hobby is haar werk, zij vindt het nog steeds een geweldig vak.

Vivian van Essen, dierenarts

 Vivian van Essen dierenartsVivian van Essen is in juli 2010 afgestudeerd als dierenarts met de differentiatie gezelschapsdieren. Per 1 augustus 2010 werkt zij als dierenarts voor de Dierenzorggroep, maar hiervoor heeft zij vanaf begin 2007 als student-assistent in de weekenddiensten in dierenkliniek Gorinchem gewerkt. Zij ziet elke patiënt als een puzzel die ze, in samenwerking met de eigenaar, zo goed mogelijk op probeert te lossen. Tandheelkunde bij hond, kat en konijn heeft haar specifieke interesse. Thuis heeft ze drie katten: Knuffel, Beer en Drake.

Nele Walschot, Dierenarts

Dierenarts Nele Walschot

In 2002 studeerde Nele af als dierenarts in Gent en werkte daarna twee jaar aan diezelfde universiteit bij de Dienst Orthopedie en Medische Beeldvorming om zich te specialiseren in de arthroscopie. Vanuit de academische wereld maakte ze in 2004 de overstap naar de praktijk. Weer drie jaar later begon zij als dierenarts bij de Dierenzorggroep. Orthopedie is óók op de Dordtsestraatweg en het Dierenziekenhuis Gorinchem nog steeds haar ware passie binnen de diergeneeskunde. 

Birgit Seubers, dierenarts

Birgit Seubers DierenartsBirgit Seubers haalde in 2015 haar bul aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht, differentiatie gezelschapsdieren. Op 1 december 2015 is zij toegevoegd aan het team in Gorinchem en vanaf juni 2016 versterkt ze ook het team van Dierenkliniek Louwersplein in Hendrik Ido Ambacht. Daarnaast werkt ze als invaller in de andere filialen van de Dierenzorggroep. Het mooiste aan het vak als dierenarts vindt zij het contact met mens en dier.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag:
8.00 - 20.00 uur
 
Zaterdag:
10.00 - 14.00 uur
 

Adres

 

Grote Haarsekade 121
4205 VL Gorinchem
 
Tel: 0183-624637