1.png

 

 

Onze Facebook berichtenklein

Sabine Smit, paraveterinair

Sabine Smit paraveterinair

In juni 2008 heeft Sabine haar diploma Paraveterinair dierenartsassistente behaald aan het Wellantcollege te Dordrecht. In april 209 heeft ze ook haar diploma Hondentrimmen behaald. Na eerst twee jaar bij dierenkliniek Ridderkerk gewerkt te hebben, is Sabine bij de Dierenzorggroep gaan werken als zowel paraveterinair én trimster op de vestiging in Hendrik Ido Ambacht en als paraveterinair in Gorinchem. In het weekend is Sabine vooral veel op pad met haar eigen hondje Isis.

Christy de Klerck, paraveterinair

Christy de Klerck paraveterinair

Christy heeft de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente gevolgd aan het Groenhorst College in Barneveld. Haar eindstage heeft ze gelopen op de locaties Gorinchem en Leerdam van de Dierenzorggroep. In oktober 2005 is Christy in vaste dienst gekomen. Haar speciale interesse heeft de anesthesie van gezelschapsdieren.

Monique van der Vos, paraveterinair

Monique van der Vos paraveterinair

Monique heeft de opleiding paraveterinair gevolgd in Rotterdam. Deze opleiding heeft zij met succes afgerond en ze werkt sinds 1998 met veel plezier bij de Dierenzorggroep. Ze is zowel achter de balie als bij de operaties te vinden en heeft een speciale interesse in de tandheelkunde. Monique houdt van de afwisseling in het werken met mens en dier. Thuis is ze de trotse moeder van dochters Bo en Liv.

 

Linda Sterk, paraveterinair

Linda2

Linda heeft haar opleiding tot paraveterinair afgerond via het Wellant College in Dordrecht. Tijdens haar opleiding heeft zij een jaar lang 2 dagen in de week stage gelopen in de kliniek in Gorinchem. Sinds 2005 is zij werkzaam bij de Dierenzorggroep. Linda werkt 3 dagen in de week op de locaties in Gorinchem. Haar werkzaamheden zijn zowel achter de balie als achter de schermen. Beide kanten van het vak vindt zij erg leuk en leerzaam. Thuis heeft zij een hondje.

Vicky Hammer, paraveterinair

Vicky Hammer paraveterinair

Vicky heeft de opleiding paraveterinair op het Wellantcollege in Dordrecht gevolgd. Na twee keer stage hebben mogen lopen in het Dierenziekenhuis Gorinchem, is ze gevraagd om te helpen in de vakantie en daarna is ze als vaste kracht aan de slag gegaan. Ze heeft altijd al met dieren willen werken en dat vind ze dan ook het leukste wat er is. Thuis heeft ze een hele lieve kater genaamd Sam. Haar passie is paardrijden wat ze dan ook altijd met plezier doet op de zaterdagochtend.

Afspraak maken v4

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag:
8.00 - 20.00 uur
 
Zaterdag:
10.00 - 14.00 uur
 

Adres

 

Grote Haarsekade 121
4205 VL Gorinchem
 
Tel: 0183-624637